Ostale storitve.

Ponujamo vam celovito paleto storitev od svetovanja do vzdrževanja spletne strani. Oglejte si našo dodatno ponudbo.

Oblikovanje spletnih strani

Oblikovanje spletne strani ni umetnost. Vključuje zbirko različnih veščin, od pisanja in tipografije do postavitve elementov. Vse skupaj se združi, da se ustvari celota, ki ne vsebuje le lepe grafične podobe, ampak dostavi uporabniku tudi prijetno uporabniško izkušnjo.

Da pa bi združili vse te elemente spletnega oblikovanja in dosegli uspešne rezultate, moramo imeti jasno vizijo, ki bo vodila vsak vidik našega oblikovanja v smeri skupnih ciljev.

Oblikovanja spletne strani se moramo lotiti strateško. To pomeni, da moramo združiti organizacijske cilje z vsemi vidiki oblikovalskega procesa.
Ne načrtujte preprosto spletne strani, ki izgleda lepo, raje naredite natančen načrt, ki vam bo pomagal doseči cilje vaše organizacije.

5 vodil pri načrtovanju oblikovanja spletne strani:

  1. postavite si svoje cilje
  2. spoznajte svoje občinstvo (bodoče obiskovalce spletne strani)
  3. določite podobo svoje znamke
  4. ustvarite dizajn, ki je podrejen ciljem
  5. kaizen (izboljšave in napredek)

Strokovno svetovanje

V digitalnem svetu se stvari spreminjajo zelo hitro. Spreminjajo se pravila in trendi dobrih in učinkovitih spletnih strani.
Zato v našem podjetju pred izdelavo vsakega projekta opravimo intervju s stranko o tem kakšne želje in pričakovanja ima in pa naredimo raziskavo, da lahko določimo najboljšo strategijo. Dizajn spletne strani prilagodimo željam stranke in zahtevam za kar najboljšo izkušnjo uporabnika.

Tehnična Podpora

Našim strankam nudimo tehnično podporo, ki vključuje vse od nasveta, do odprave napake.

Varnost

Močno vam priporočamo namestitev SSL certifikata, kateri pokaže obiskovalcem vaše spletne strani, da je vaše spletno mesto varno, obenem pa tudi Google prepozna vašo spletno stran, kot bolj varno in jo uvršča višje v rezultatih iskanja.

Odprava napak

Velikokrat se pripeti, da stranke same urejajo spletno stran in se pripeti nezgoda, ter se del spletne strani ali pa celo celotna spletna stran podre. Tu vam na pomoč priskočimo mi in vam napako odpravimo, ter vrnemo vašo spletno stran nazaj v delujoče stanje.

Nadgradnja sistema

Spletna stran je živa stvar. Potrebno jo je vsebinsko posodabljati, prav tako pa je potrebno poskrbeti tudi za varnost. Redno posodabljanje platforme na kateri je spletna stran zgrajena in pa posodobitev vtičnikov, katere spletna stran uporablja, bistveno zmanjšajo možnosti vdorov v spletno stran.