Izdelava spletne trgovine.

Profesionalne rešitve za e-trgovine od izkušenih razvijalcev, ki vam bodo pomagale pri izgradnji visokokakovostnih, varnih in optimiziranih spletnih trgovin. Naša e-trgovinska rešitev vključuje prilagojeno oblikovanje, razvoj, marketing in še več. Zaupajte nam svojo e-trgovino in dosežite najboljše rezultate.

Spletne trgovine za male in velike.

Spletna trgovina je vsekakor najboljši način za prodajo izdelkov ali storitev. Prilagojena spletna trgovina lahko postane najučinkovitejši vir promocije in prodaje za vaše podjetje. Z našimi strokovnimi storitvami e-trgovine vam bomo pomagali zgraditi spletno trgovino, ki bo optimizirana, varna in uporabniku prijazna. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali razviti tržno usmerjene spletne strani, ki bodo prilagojene vašim specifičnim potrebam. Naša rešitev vključuje tudi marketing na spletu in ostale storitve, ki bodo prispevale k uspehu vašega podjetja.

VARNOST NA SPLETU!

Varnost na spletu je pomembna zadeva, ki jo je treba upoštevati. S povečano uporabo interneta za komunikacijo, nakupovanje in bančne storitve je potreba po varnih spletnih straneh postala bolj pomembna kot kadar koli prej. Zaščita vaših podatkov in identitete je bistvenega pomena za preprečevanje goljufij in drugih tveganj s področja varnosti.

Nekatere najpomembnejše varnostne prakse, ki jih je treba upoštevati, so: zagotavljanje varnosti vašega računalnika, redno posodabljanje programske opreme, izbira močnih gesel in biti pozoren na spletne goljufije. Varnost vašega računalnika zagotavljajo zaščita pred malwarom, virusi in drugo škodljivo programsko opremo. Namestitev protivirusnega in protimalsware programskega orodja ter redno izvajanje pregledov za zaznavanje in odstranjevanje morebitne škodljive programske opreme sta bistvenega pomena za zagotavljanje varnosti računalnika. Poleg tega redno posodabljanje programske opreme pomaga pri zagotavljanju varnosti, saj posodobitve pogosto vsebujejo varnostne popravke.

Močna gesla so tudi zelo pomembna. Vaša gesla naj bodo edinstvena, zapletena in dolga, nikoli pa jih ne smete ponovno uporabiti. Prav tako nikoli ne smete deliti svojih gesel z nikomer. Na koncu je pomembno biti pozoren na spletne goljufije. Eden najpogostejših spletnih goljufij so phishing goljufije, ki vključujejo pošiljanje e-pošte ali sporočil SMS, ki naj bi izvirala iz legitimnih podjetij. Ne klikajte nobenih povezav v sumljivih e-poštnih sporočilih in bodite previdni pri zahtevah po osebnih podatkih.

Sledenje tem varnostnim praksam na spletu vam lahko pomaga pri zaščiti vaših podatkov in identitete.

Zakaj spletna trgovina?

Spletna trgovina je pomemben del uspeha vsakega podjetja saj strankam omogoča priročen način nakupovanja izdelkov in storitev preko spleta. S spletno trgovino lahko podjetja dosežejo širšo ciljno skupino in povečajo svoje prodaje in dobiček.

Ena glavnih prednosti spletne trgovine je, da strankam omogoča bolj priročno nakupovalno izkušnjo. Strankam je lažje pregledovati in kupovati izdelke kadarkoli čez dan ali noč. To je še posebej koristno za kupce, ki morda nimajo dostopa do fizičnih trgovin ali pa nimajo časa, da bi jih obiskali. Poleg tega lahko spletne trgovine uporabljajo orodja, kot so sistemi za plačevanje preko spleta in priporočila izdelkov, ki pomagajo strankam hitro in enostavno najti potrebne izdelke.

Spletna trgovina lahko podjetjem tudi pomaga zmanjšati njihove stroške poslovanja. S postavitvijo spletne trgovine lahko podjetja zmanjšajo stroške, povezane z vzdrževanjem fizične trgovine. To lahko vključuje stroške, kot sta najemnina in stroški zaposlenih. Poleg tega lahko z avtomatizacijo določenih procesov podjetja še dodatno zmanjšajo svoje stroške poslovanja.

Na koncu lahko spletna trgovina pomaga podjetjem povečati svoje prodaje in dobiček. Z zagotavljanjem enostavne navigacijo spletne strani lahko podjetja dosežejo širšo ciljno skupino in olajšajo kupcem nakupovanje izdelkov. Poleg tega lahko podjetja uporabljajo orodja trženja, kot so epoštne kampanje in družbena omrežja, da dosežejo še več strank.

V celoti je imetje spletne trgovine pomemben del uspeha vsakega podjetja. S ponujanjem priročne nakupovalne izkušnje lahko podjetja zmanjšajo svoje stroške poslovanja, povečajo svoje prodaje in maksimirajo svoj dobiček.

NAREDITE PRVI KORAK DO SPLETNE TRGOVINE

10 razlogov zakaj potrebujete spletno trgovino

1. Doseganje širšega občinstva:
Spletna trgovina podjetjem omogoča, da dosežejo širše občinstvo, tako na nacionalni kot tudi mednarodni ravni.

2. Povečanje prodaje:
S prisotnostjo na spletu lahko podjetja povečajo svoje prodaje, saj kupcem olajšajo nakupovanje njihovih izdelkov.

3. Zmanjšanje stroškov poslovanja:
Spletna trgovina lahko pomaga podjetjem zmanjšati stroške poslovanja, povezane z vzdrževanjem fizične trgovine, kot sta najemnina in stroški zaposlenih.

4. Avtomatizacija:
Podjetja lahko avtomatizirajo določene procese, kot so obdelava naročil in storitev za stranke, da še dodatno zmanjšajo svoje stroške poslovanja in povečajo svojo učinkovitost.

5. Priročnost:
Strankam je lažje pregledovati in kupovati izdelke kadarkoli čez dan ali noč, kar jim omogoča bolj priročno nakupovalno izkušnjo.

6. Prilagajanje:
Podjetja lahko prilagodijo svojo spletno trgovino s ponudbo priporočil izdelkov, posebnih ponudb in drugih ciljanih vsebin.

7. Analitika:
Podjetja lahko uporabljajo orodja analitike za sledenje podatkov strank in boljše razumevanje njihovega nakupovalnega vedenja.

8. Trženje:
Podjetja lahko uporabljajo različna trženjska orodja, kot so e-poštne kampanje in družbena omrežja, da dosežejo več strank.

9. Varnost:
Spletna trgovina lahko ponudi strankam varno nakupovalno izkušnjo z uporabo varnih sistemov plačevanja in drugih varnostnih ukrepov.

10. Blagovna znamka:
Spletna trgovina lahko pomaga podjetjem ustvariti spletno blagovno znamko in uveljaviti svojo prisotnost v digitalnem tržišču.

Izdelava spletne trgovine z WordPress-om in WooCommerce

WordPress je zelo priljubljena platforma za ustvarjanje spletnih trgovin. Je odprtokodni sistem za upravljanje vsebine, ki je zelo enostaven za uporabo in prilagajanje. Uporaba Wordpressa za ustvarjanje spletne trgovine ima številne prednosti.

Prvič, Wordpress ponuja veliko funkcij za ustvarjanje funkcionalne in privlačne spletne trgovine. S pomočjo vtičnikov in grafičnih predlog lahko Wordpress strankam ponudi funkcionalne in privlačne izkušnje s spletnim nakupovanjem. Poleg tega lahko podjetja uporabljajo Wordpress za ustvarjanje prilagojenih trgovin za svoje stranke.

Drugič, Wordpress omogoča enostavno upravljanje in posodabljanje spletne trgovine. Z orodji za bloganje lahko podjetja hitro in enostavno ustvarijo in urejajo svoje vsebine. Poleg tega lahko podjetja uporabljajo Wordpress za enostavno posodabljanje svojih izdelkov in storitev.

Na koncu Wordpress podjetjem omogoča enostavno nastavitev in prilagajanje njihovih spletnih trgovin. Wordpress vključuje različne vtičnike, ki omogočajo enostavno prilagajanje spletne trgovine in prilagajanje funkcij, kot so plačila, dostava in upravljanje naročil.

Zaradi vsega tega in še več je Wordpress odlična izbira za ustvarjanje spletne trgovine. Z enostavnim upravljanjem in prilagajanjem, pa tudi z udobnimi funkcijami za nakupovanje, lahko Wordpress podjetjem pomaga ustvariti funkcionalno in privlačno spletno trgovino.

Kaj spletna trgovina vključuje?

Plačilne možnosti

Plačilo s karticami, PayPal, po povzetju ali po predračunu.

Odziven dizajn

Popoln izgled in funkcionalnost spletne trgovine zagotavljamo na vseh napravah.

Upravljanje z zalogo

Bodite obveščeni, ko vam začne primanjkovati določenega produkta.

Dostave

Možnosti dostave preko pošte ali drugih dostavnih podjetij. Ponudite stranki opcijo osebnega prevzema.

Popusti in posebne ponudbe

Možnost uporabe kuponov za različne priložnosti.

Socialna omrežja

Omogočite strankam, da se prijavijo v vašo spletno trgovino s pomočjo socialnih omrežij.

Ocenjevanje izdelkov

Ocena izdelka je eden izmed najpomembnejših kazalnikov kako dober je vaš izdelek.

Optimizacija

Optimizacija omogoča višje uvrstitve vaše trgovine na straneh z rezultati iskanja..

Varnost

Varnost je na prvem mestu pri spletni trgovini.